LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Baza de Machiaj Matifianta by Mc Ellyn

⏰ Livrare in 24-48 ore
🎁 Transport Gratuit la 189 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Baza de Machiaj, Matte Finish Make-Up Base Mc Ellyn

Primerul de machiaj este unul dintre acele produse de frumusețe care par a fi o idee bună, dar nu ești sigur dacă funcționează. Sunt sigur că toți am avut de-a face cu machiajul imperfect. Dacă ești obsedată de frumusețe, știi cât de frustrant este atunci când fondul de ten începe să se separe sau să nu prezinte un finish curat.

Baza de Machiaj by Mc Ellyn este unul dintre cele mai bune primere matifiante Este foarte accesibil și are o formulă subțire care se amestecă cu ușurință în piele. Se fixează rapid pe piele și netezește aspectul porilor. Face ca fondul de ten să se aplice mai fin și prelungește machiajului tău. Este un primer excelent pentru tenul gras, deoarece ajută la reducerea strălucirii și nu face pielea să arate grasă.

Cum se aplică o bază de machiaj?

Folosind vârfurile degetelor, puteți ajunge la toate acele locuri greu accesibile! Da, ai auzit bine! Cel mai bun mod de a aplica produsul este folosind degetele! Acest lucru vă permite să aplicați produsul în piele și vă va ajuta să creați o bază mai fină pentru aplicarea fondului de ten! Căldura mâinilor tale poate ajuta produsul să se topească în piele. Atâta timp cât mâinile sunt curate, aplicarea primerului pe piele în acest fel poate funcționa grozav!

SPECIFICATII:

Tip: Primer hidratant

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici

COS CUMPARATURI

×