LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Fard Terracotta Blush On, No. 32

⏰ Livrare in 24-48 ore
🎁 Transport Gratuit la 189 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Fard Terracotta Blush On

Cosmeticele de iluminare sunt foarte importante în look-ul final, piața oferind diverse opțiuni. De cele mai multe ori avem nevoie de produse separate pentru fiecare aplicare, produse care nu-și merită banii încă de la început.

PRODUSUL 3 IN 1

Fardul Terracotta Blush On by GABRINI reușește să îmbine mai multe roluri cu succes. Îți definești pomeții, îți aduci roșul în obraji și iți întinerești chipul oferindu-i un touch de iluminator. Chiar dacă este un produs multi-funcțional, nu recomandăm utilizarea sa pe toata  suprafața feței, ci doar în zonele cheie de conturare și definire.

 

 

Nu putem să negăm un machiaj complet în lipsa unui bronzer sau iluminator! Definirea înseamnă mai mult decât conturare, cât și accentuarea geometriei feței tale. 

Produsul este potrivit pentru fiecare moment al zilei, fără să îți faci griji de retușare.

În funcție de preferințe, Gabrini are o gamă de peste 7 produse din gama Terracotta Blush On care pot înlocui la orice oră un produs individual de bronzare, de accentuare a pomeților sau definire a maxilarului.

 

 

SPECIFICATII:

Tip: Fard pentru Iluminare/Conturare

Material: Plastic

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici

COS CUMPARATURI

×