LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Perie de Curatare Makeup, LOVE SKIN

⏰ Livrare in 24-48 ore
🎁 Transport Gratuit la 189 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Perie de Curatare Makeup, LOVE SKIN

Sunt sigură că tu cunoști importanța demachierii zilnice și a curățării tenului. Sănătatea pielii noastre este dictată de această rutină, pentru eliminarea rezidurilor acumulate pe parcursul zilei. În lipsa unei curățări corecte a tenului, acesta se poate deteriora, pielea este supusă îmbătrânirii rapide, iar frumusețea pielii este afectată.

 

 

Demachierea, alături de curățarea în profunzime nu a fost niciodată mai ușoară și plăcută până acum! Inspirată de ritualul de înfrumusețare și îngrijire coreean, Peria de Curațare din Silicon LoveSkin reprezintă una dintre cele mai eficiente produse și întâlnire accesorii de baie.

Peria este formată din două suprafețe: una din silicon care eficientizează circulația sângelui la nivelul feței și are rolul de exfoliere, iar cealaltă din păr artificial care are rolul de a curăța porii și de a îndepărta machiajul în totalitate. Perie trebuie să fie folosită alături de un produs lichid de demachiere.

 

SPECIFICATII:

Tip: Perie de Curațare cu Doua Fețe

Material: Silicon

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Culoarea produsului poate varia în funcție de stocul disponibil, o anumită culoare nefiind garantată acestui produs. 
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici

COS CUMPARATURI

×