LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Paleta Contour Perfect Face GULFLOWER 001

⏰ Livrare in 24-48 ore
🎁 Transport Gratuit la 189 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Paleta Contour Perfect Face GULFLOWER

 

Conturarea este un subiect intes discutat și a tot fost de ceva vreme. Cu siguranță îți dorești să îți îmbunătățești sau să îți estompezi defectele.

Conturarea este practic adăugarea/îmbunătățirea umbrelor pe față. Aceste umbre pot crea iluzia structurii și pot ajuta la crearea sau la minimizarea lungimii/lățimii. În timp ce evidențierea este crearea/îmbunătățirea punctelor luminoase sau înalte de pe fața ta, care creează, de asemenea, structură și poate crea iluzia de lungime/lățime.

Paleta poate fi folosită inclusiv ca si fard pentru pleoape sau alte trucuri de înfrumusețare! 

Intrucțiuni de conturare a feței: 

Culorile întunecate vor face lucrurile să pară retrase, în timp ce culorile deschise fac lucrurile să pară mai întinse. Putem folosi principiul contrastului și punem lumina și întuneric unul lângă celălalt pentru a crea cu adevărat un efect dramatic.

Conturul trebuie aplicat pe părțile laterale ale nasului, sub pomeți, în jurul vârfului frunții și pe partea inferioară a bărbiei și a maxilarului. Evidențiatorul trebuie aplicat pe puntea nasului, deasupra arcului cupidon, pe partea superioară a pomeților și a tâmplelor, sub oasele sprâncenelor și în colțurile interioare ale ochilor. Știind unde să evidențiați și să conturați, puteți fi sigur că aplicați machiajul potrivit în locurile potrivite în orice moment.

SPECIFICATII:

Tip: Paleta de Farduri Diverse Culori Nude

Material: Plastic

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici

COS CUMPARATURI

×