LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Paleta Farduri GREEN FRUIT MissLara

⏰ Livrare in 24-48 ore
🎁 Transport Gratuit la 189 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Paleta Farduri GREEN FRUIT MissLara

Crezi că ești pregătită pentru asta? Ești o fire îndrazneață și îți place să experiementezi? Banalul te plictisește și întotdeauna îți dorești să ieși în evidență prin propria-ți prezență?

 

 

Ești ca o ”petrecere dulce” și nimic nu te oprește! Te cunoști foarte bine pe tine însuți și știi că normalitatea este banală și mult prea departe de tine. Privirea îți reflectă starea de spirit și nuanțele ochilor tăi sunt potriviți cu atenție culorii pleoapelor tale.

 

 

Paleta de Farduri FRUIT by MissLara conduce către un film fără final, cu femei puternice, independente și libere. Acestea sunt cele trei cuvinte definitorii a paletei cu 15 culori. Varietatea și complexitatea prin care îți poți construi un machiaj sunt nelimitate datorită celor mai frumoase și pigmentate culori.

Paleta te invită la curaj și naște dorința de a afișa o altă imagine a ta, puternică și încrezătoare în forțele proprii!

 

 

 

SPECIFICATII:

Tip: Paleta de Farduri 15 Culori

Material: Plastic

Gramaj: 18g

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici

COS CUMPARATURI

×